Over ons

Auto Elect B.V. is opgericht in 1988 en begonnen als specialist op het gebied van revisie van startmotoren en dynamo's. De veranderende markt in de jaren 90 liet ons zien dat de hydraulische stuurbekrachtiging systemen van hoge segment verschoof naar midden en lage segment auto's. Dit gaf ons de mogelijkheid om te beginnen met revisie van hydraulische stuurbekrachtigingssystemen in de ruimste zin van het woord.

Als bedrijf volgen we altijd de ontwikkelingen van de automotive industrie. Om dit bij te benen hebben we een Research en Development (R&D) afdeling opgezet. Zodoende reviseren wij nu ook elektrische stuurbekrachtiging systemen, ook wel bekent als Electronic Power Steering (EPS).

Door het lange verleden van Auto Elect B.V. zijn wij nog steeds in staat om veel klassieke hydraulische stuurbekrachtiging systemen te reviseren en te testen. Wij hebben er de gereedschappen, testapparatuur en zeker nog de kennis voor. Momenteel zijn er 14 mensen werkzaam bij Auto Elect B.V. en leveren wij over de hele wereld onze stuurdelen. Van klassiek tot de laatste generatie elektrische stuurbekrachtiging systemen.

Edwin Roozing

Auto Elect B.V. bedrijfspand voorgevel